REPARATII HARDWARE
Echipa noastră, din care fac parte și doi ingineri electroniști, nu doar înlocuiește componente, cum fac majoritatea service-urilor de calculatoare. Specialiștii noștri verifică fiecare componentă, cu toată atenția cuvenită,.
BACK-UP DE DATE
Atunci când sistemul de operare al calculatorului dvs. este corupt și necesită reinstalare, vă vom face o copie completă a tuturor datelor conținute pe acesta.
INSTALARI SOFTWARE
Fie că este vorba de instalarea sistemului de operare sau a altor programe, PC Doctor vă oferă servicii complete de instalara software pentru sisteme de operare si programe Windows, Linux, Unix sau Mac OS.
SOLUTIONARE INCOMPATIBILITATI
Piața calculatoarelor PC este dominată de diverse firme care ansamblează și comercializează aceste calculatoare. Adeseori, acestea sunt ansamblate folosind componente care, la final, sa dicteze un preț mic al calculatorului. Nu de puține ori acest lucru determina disfuncționalități cauzate de incompatibilitatea existentă între anumite componente.
DEVIRUSARI
Este de prisos a mai menționa cât de important este ca un calculator să nu conțină viruși. Prezența unui virus periclitează integritatea datelor de pe un calculator și poate prezenta un real pericol pentru siguranța acestora. Folosind cele mai noi proceduri în domeniu și cu ajutorul antivirușilor de ultimă generație, personalul nostru se asigură că fiecare calculator adus în service-ul nostru, virusat, va pleca “sănătos” și curățat.
RECUPERARE DATE
Dacă v-ați sters din greșală date importante din calculator, ați formatat sau partiționat hard disk-ul sau acesta s-a defectat, există șanse ca mare parte din datele conținute, anterior incidentului, să poată fi recuperate.Dacă ați formatat partiția sau ați șters datele, nu instalați/copiați date pe aceeași partiție, altfel, datele vor deveni irecuperabile. Servicile noastre se adreseaza atat Persoanelor Juridice cat si persoanelor fizice care pierd informatii valoroase.

Ai o intrebare? Scrie-ne

Staff-ul nostru…

Gabriel Buda
‘’Angajamentul nostru de servicii, de a oferi sprijin tehnic calificat se realizează prin intermediul specialiștilor cu experiență și motivați pentru a oferi un serviciu de calitate. Inginerii noştri de suport tehnic au absolvit de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, deţin certificări multiple în domeniul IT şi continuă să rămână la curent cu soluţiile tehnologice noi, participând la cursuri și seminarii, cu regularitate. Având la dispoziție soluții tehnice performante , în tandem cu dragostea, inginerilor noștri, pentru tehnologie şi de dorinţa de a găsi soluţia, rezultă întro combinaţie de succes. Problemele calculatorului dvs. pot fi frustrante. Permiteți-ne să vă luam această povară de pe umeri și cu bucurie vom soluționa, în cel mai scurt timp posibil, orice astfel de situație. Așteptăm cu nerăbdare să vă servim, echipa PC Doctor’’
Gabriel Buda
Inginer IT
Adresa noastra

Str.Portelanului nr.3

Cluj-Napoca, 400058

Telefon

0371 783 259
0364 410 114

Email
Social networks